![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (13) « Перша ... 11 12 [13] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
bata |
Дата 06 Червня 2013, 19:41
|
![]() офісний планктон ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів (Політехнічний-Новий Львів) Повідомлень: 1457 ![]() |
drronn, поки сильно ГПСом не користувався, бо ще не встановив ніякого оффлайн навігатора (карт), хіба кілька разів записав на буковелі трек як на борді катався. Та і віддаю перевагу звичайним картам і здоровому глузду)))) без топографічного кретинизму)))
Якщо цікавить подивитися, поклацати, то якось в центрі вечором можем зустрітися, дзвони. |
drronn |
Дата 07 Червня 2013, 6:48
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 113 ![]() |
Ой, дяка, але я вже не витримав тиску оточуючих і купив гнусмас
![]() ![]() |
Krool |
Дата 17 Серпня 2013, 16:40
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 383 ![]() |
з'явився ще такий от телефон Lenovo A660 green
з шклом Gorilla Glass; сертифікат IP67 і ціни досить низькі, враховуючи шо його можна купити від 1300грн, на xcover він за 1500грн, але то не суттєво опис Lenovo A660 green ![]() можливо хтось має, чи користувався? |
vchaban |
Дата 17 Серпня 2013, 18:18
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
вчора замовляв для знайомого. по ціні менше 1000 грн.
По суті 6577 процесор трохи заслабенький, як на дзвонилку і невимогливого юзера потягне, але для нормального користування буде напрягати. Треба щось із 6589 брати Це повідомлення відредагував vchaban - 17 Серпня 2013, 20:45 |
SPike_666 |
Дата 17 Серпня 2013, 22:49
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 372 ![]() |
в друга після падіння з метрової висоти на бетон екран помер)
|
MitK |
Дата 19 Серпня 2013, 10:06
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 120 ![]() |
"По суті 6577 процесор трохи заслабенький, як на дзвонилку і невимогливого юзера потягне, але для нормального користування буде напрягати. Треба щось із 6589 брати"
O_o Заслабенький для чого? |
vchaban |
Дата 19 Серпня 2013, 11:02
|
||
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
та банально для користування телефоном без відчуття приторможування системи. ![]() |
||
MitK |
Дата 19 Серпня 2013, 14:05
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 120 ![]() |
Хм. Купил такой ребенку, поставил 4.0.4 облегченную, все прекрасно летает. На самом деле мтк 6577 очень резвая штука. Как по мне ощутимый минус данного смарта - аккума 1500. |
||
Gasik |
Дата 21 Вересня 2013, 16:29
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 708 ![]() |
Юзаю вже місяць - Sigma mobile X-treme IP 68
![]() ![]() Опис з Розетки Вот як я його описав на Розетці: Плюсы: Кирпичфон) Все равно на воду и удары. Реально много держит батарея( 3600 мАч)/ И очень крутая штука возможность заряжать от него другие устройства. Громкий динамик - как на разговоры, так и внешний на музыку. Экран хорошо читается даже на солнце и даже не при полной яркости дисплея. Минусы: Слабенький функционал, точнее плохо устроен и настроен тот что уже есть. Календарь не перевели на русский ( отображается как "smtwtfs" то есть английские названия дней, еще и неделя начинается с воскресенья. Нету возможности оставлять заметки в календаре. ОЧЕНЬ МАЛО встроенной памяти - хватает ток на то что бы поставить маленькую картинку (размером 35 кб) на фон и все. В музыкальном плеере нету сортировки вообще. В какой последовательности треки буду загружены на телефон в такой и будут отображаться. В украинской раскладке клавиатуры нету буквы "г" =) Не, ну внатуре нету ))) Программа для чтения E-Books не поддерживает кириллицу, в настройках есть возможность поменять кодировку, но дела не меняет, нормально текст все равно не отображается Якщо кого цікавить - можу дати пощупати, подивитись. Пишіть, дзвоніть )) Це повідомлення відредагував Gasik - 21 Вересня 2013, 16:29 |
_BuR_ |
Дата 11 Жовтня 2014, 20:15
|
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Скажіть щось добре або не добре про Sigma mobile X-treme PQ22A, хтось користувався?
В черговий раз постало питання вибору телефону. |
Spiner |
Дата 11 Жовтня 2014, 20:25
|
|||||
![]() it's chemistry, .... ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів-Відень Повідомлень: 1199 ![]() |
Це українсько китайське гімно за ті гроші які за нього просять. Подивись на land rover a9. Я придбав собі захищений телефон весною і тому цікавився тим питанням ![]() останній можу показати вживу. плюси тої сігми: Механічні кнопки Ip67 2 акуми і дві кришки більш менш нормальний суппорт, бо фірма українська Мінуси: Проблеми з прошивкою він не протиударний!!! Екран тріскає на ура від удару середньої сили глюки з датчиками перезавантажується сам, раптово, прошивки ніби лікують. Особисто мені не сподобалося в сігми гумове покриття, якесь воно трохи слизьке оті оранжеві частини. Ніби якого слимака трогаєш... ![]() Це повідомлення відредагував Spiner - 11 Жовтня 2014, 21:10 |
|||||
|
_BuR_ |
Дата 11 Жовтня 2014, 22:15
|
||
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Останній - то ровер а9? |
||
Spiner |
Дата 12 Жовтня 2014, 7:11
|
|||||
![]() it's chemistry, .... ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів-Відень Повідомлень: 1199 ![]() |
Так |
|||||
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |