![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
vchaban |
Дата 28 Травня 2012, 23:59
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Моя велоЕВОЛЮЦІЯ виглядала так:
1. Спочатку був "Гномик", "Зайчик", "Тиса" і звичайно "Україна" ![]() 2. Потім було кілька стареньких ригідних МТБ, які я розбив... 3. Наступним був звичайно ж АЗІМУТ ![]() 4. Перший мій нормальний МТБ - GT Avalanche 2.0 ![]() 5. Потім апгрейданувся до GT 1.0 і поставив РЕКОН!!! Десь в тому часі навіть придбав шолом ![]() ![]() 6. Засмакував двопідвіс ![]() 7. Попробував повернутися на хардтейл... ![]() 8. але не вийшло! 9. Для міста завівся ригідом Giant Seek 2, але жорстка вилка мені скоро надоїла. Поставив амо вилку і 26 колеса ![]() 10. 26` колеса з трудом влізали в раму Giant seek, раму замінив на Kellys Magnus. ![]() 11. Хотілося швидкості, спробував Стівенс, пізніше навіть поставив шосейний руль. 12. А тоді я побачив його... Haibike Trailstar!!! Ми з ним знайшли спільну мову!!! ![]() З того часу з двопідвіса на злізаю! Ригідів позбувся. 13. Для щоденної їзди по місту вибір зупинив на Kellys Cliff ![]() 14. Якийсь час катали на Camber_ах - теж дуже сподобалися ці Спешики ![]() ![]() upd 2014 далі потягнуло на екстрім - тут ми здружились з СантаКрузом ![]() Далі трохи помінялися обставини життя, сім'я, діти, робота і менше часу для катання. Тому залишився з 29' стапмджемпером. Оригінальної фотки знайти не можу, але ось такий звірок. ![]() upd 2017 Останньою моєю МТБшкою був Спеш Ендуро 29. Файний апарат. ![]() Дружина з Куба пересіла на Скотину 27' ![]() ![]() Далі заліз в тему електробайків, було кілька "проміжних варіантів", ![]() ![]() ![]() тепер на кожен день маю ось такий хенд-мейд байк. ![]() ![]() Який надалі потрохи удосконалюється і оновлюється. По суті 3квт мотор, з якого в піку знімається 9кВт, що дозволяє за пару секунд розганяє байк до 75-80 км/год. Від одного заряду можна проїхати в середньому 100км. Економно 140, а якщо зажигати, то десь 70 км. (трошки пізніше в блозі напишу детальніше про ебайк. Кому цікаво, звертайтеся) Ну і минулого сезону познайомився з мото-ендуро. Дуже задоволений, новий досвід, нові можливості, нові навики. ![]() ![]() ![]() ![]() Зараз, аж не віриться, але велосипеда не маю ). Працюю над ще одним легким і потужним ендуро-ебайком з підвісним мотором. Так, електро і мото - це щось принципово інше. Не краще і не гірше за велосипед. Насправді катати ендуро на мотоциклі чи електробайку це не релакс в сідлі, а важка і приємна праця. Можливо щось подібного як у ДХ - ніби педалі не крутиш, але постійно працюєш всім тілом і мозками (якщо є), так само в поті чола. Це повідомлення відредагував vchaban - 12 Березня 2017, 10:47 |
Uri2 |
Дата 29 Травня 2012, 10:15
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Здорово! Отримав задоволення не менше, ніж читаючи звіти про покатушки!
|
Wertomaniak |
Дата 29 Травня 2012, 10:31
|
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
ви міняли велосипеди як я мобільні телефони
![]() |
alex33 |
Дата 29 Травня 2012, 10:42
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів район ДОКу Повідомлень: 274 ![]() |
Класс!5+
|
ЧД_ |
Дата 29 Травня 2012, 10:55
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Гарна жиночка на фото.
![]() |
vchaban |
Дата 29 Травня 2012, 10:55
|
||
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Це моя наречена, Оленка ![]() |
||
E-one |
Дата 29 Травня 2012, 12:45
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
Яка спіралеподібна еволюція
![]() Не бачу принципової різниці між 6-8-12. Що спонукало перейти на 8(12), а не повернутись до 6(8)? |
Atom |
Дата 29 Травня 2012, 13:08
|
![]() ВИЩЕ НЕБА))) ![]() ![]() ![]() Звідки: Новий Львів Повідомлень: 353 ![]() |
УФФФ))) Володя дамс в тебе вело історія ще та)) погоджусь з Йваном що якось все заплутано.. носить тебе із сторони в сторону.. радує пошук самого себе але це може перерости у СТИЛЬ велосипедний ( і не тільки)))) а не мотив найти щось краще для себе))))
Як на мене дуже уж подібне не на еволюцію... а вже на стиль))) думам що причина саме в цьому)) Висловлюю свій респект яко красивим світу цього так і залізним коням.. так і бажанню і старанню до чогось................. |
vchaban |
Дата 29 Травня 2012, 13:23
|
||
різниця суттєва! ![]() Крім цього, Рокрайдер був моїм першим підвісом, шукав щось подешевше. В принципі я б на ньому можливо б і катався дальше, якби не інцидент в Стрийському парку, де я погнув раму. Тоді я спробував повернутися до хардтейлу, але зрозумів, що всетаки підвіс - це те, що мені потрібно. Другим підвісом був марафонець Стівенс Флюент. Все влаштовувало, тільки стиль катання був надто жорстким для цього байка. Тому я і зупинився на Трейловому хайбайку, підвіска 150/140, міцна рама... дозволяють реалізовувати свої мрії і фантазії ![]() А Giant і Kellys Cliff - це апарати, які використовувалися в якості транспортного засобу для міста. Все просто ![]() Це повідомлення відредагував vchaban - 29 Травня 2012, 22:18 |
||
vchaban |
Дата 29 Травня 2012, 22:25
|
||
все пізнається у порівнянні ![]() Правда я ще не пробував літати на карбошосерах і ДХ апаратах, ну, але на це в мене є свої причини ![]() |
||
vchaban |
Дата 29 Травня 2012, 22:31
|
||
Ніякої спіралі ![]() ![]() |
||
Oleg132 |
Дата 12 Червня 2014, 16:46
|
|||||
![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 2926 ![]() |
Володимире, з нетерпінням чекаю продовження Вашої історії. За останні 2 роки, якщо не помиляюсь, ще 5/6 було)
P.S. Там такі байки пішли, що аж слюнька тече ![]() Це повідомлення відредагував Oleg132 - 12 Червня 2014, 17:54 |
|||||
|
Atom |
Дата 12 Червня 2014, 21:23
|
![]() ВИЩЕ НЕБА))) ![]() ![]() ![]() Звідки: Новий Львів Повідомлень: 353 ![]() |
Санта Круз в темці мені здається Спеш теж не погано але щзось не таке ..не ендуро класу)) ...і дуже цікаво оте твоє електро новшество.. підтримую твої удосконалення на всі сто))ну і чекам))) реал сторі оф вело лайф)))
|
vchaban |
Дата 12 Червня 2014, 21:29
|
||
Думаю за пару років вернутись на ендуро, хай діти підростуть ![]() а оте "електроновшество", доречі, чудово задовольняє мій велоапетит поки немає можливості десь нормально катнути. ![]() Це повідомлення відредагував vchaban - 12 Червня 2014, 21:31 |
||
Oleg132 |
Дата 12 Червня 2014, 22:42
|
|||||
![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 2926 ![]() |
Там 3 спешика було. К*нондейл. Скотік. Всі такі няшки-сімпатяшки! Це повідомлення відредагував Oleg132 - 12 Червня 2014, 23:21 |
|||||
|
![]() |
![]() ![]() |