![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) 1 [2] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
bata |
Дата 13 Лютого 2015, 12:15
|
![]() офісний планктон ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів (Політехнічний-Новий Львів) Повідомлень: 1457 ![]() |
я вже після 10 їду, то ніц не видно))))
|
Oleg132 |
Дата 13 Лютого 2015, 13:01
|
|||||
![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 2926 ![]() |
30 вкрутив. Ні душі на ровері не бачив.
|
|||||
|
St. Babak |
Дата 13 Лютого 2015, 13:50
|
||||||
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 209 ![]() |
...через 9,5 км приємно було привітатись з Myronom, розминаючись на Луганській, а так - лише вчорашній примерзлий слід від "дорожнього" протектора у лісі...
...та є різні шляхи на різну погоду (сьогодні - просто чудово !)
...аж цікавість загризає де ж так "близенько" можна знайти роботу, інші мріють перейти в капцях з кавою вулицю - і щоби вже на роботі опинитись... ![]() Це повідомлення відредагував St. Babak - 13 Лютого 2015, 13:52 |
||||||
ЧД_ |
Дата 13 Лютого 2015, 16:01
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
bata добру половыну тих кто тусует по Липынського я вже впизнаю. Е дви зацяти дивчинки. Одна в тактических окулярах без шолому на сликах. Друга в помаранчовых штанях и в якомусь не зрозумилому шльоми. Издять. даже тоди колы ЧД нос на двир высунув и думку гадае: чи то на ровер сидаты, чи на стакан? Е добродий с колонками в рюкзаку, оре так. шо приемно на колеси ихаты. Мий сусид по будови. даже в сниг може ихаты в майци на короткий рукав, но в кепочке. Порушуе на кильце все шо только можно. Другий сусид на чомусь зелененькому. издыть досыть акуратно и поважно. Е ще добродий в кепочке который идэ по проезжей частыни и дывытся на неспешно едущего ЧД на велодорожке. В общем пры постийной езде. много народу примелькалося.
![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 13 Лютого 2015, 16:08 |
yararaka |
Дата 13 Лютого 2015, 18:31
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Сихів Повідомлень: 268 ![]() |
Так , сьогодні погодка справді святкова, сухо під колесами, тільки хрустить льодок.
А вчора і позавчора між корпусами Львівхолоду прийшлось проїжджати вдень на Нову пошту, так каша була така , що якби крутіше занесло і прийшлось стати на ноги, то залило б черевики через верх. Дехто , до речі, їде не тільки на роботу, а й користає з нагоди покатати в робочий час. Сьогодні в обід , їдучи на Нову пошту за товаром на велосипеді, зустрів на Луганській Бура, який також шукав якийсь обєкт для доставки. Юра , вітання ! |
Oleg132 |
Дата 13 Лютого 2015, 18:59
|
|||||
![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 2926 ![]() |
У ліс краще не їхати. Я запхався в болото. Там таке місиво. Холодно і до WC тягне.
Це повідомлення відредагував Oleg132 - 13 Лютого 2015, 19:00 |
|||||
|
St. Babak |
Дата 13 Лютого 2015, 19:01
|
||
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 209 ![]() |
P.S. ...після проїзду відрізку вул. Луганської ("проти шерсті") Bur повернув на вул. Козельницьку... ![]() Це повідомлення відредагував St. Babak - 13 Лютого 2015, 19:02 |
||
Dr.Alex |
Дата 14 Лютого 2015, 11:49
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Saskatoon, Canada Повідомлень: 346 ![]() |
ну ще побачим чи канадському українцеві смерть ци ні але близько 15 моїх велосипедних друзів їздили до роботи 13го, правда було тепло ,тільки-14°С. старий волоцюга мене правда побив я проїхав тільки 3,5 км, хаха робота близько, на вихідні буду надолужувати!
взагалі для смартфонів є добра програма strava, яка може реєструвати ваші кілометри і працює як джіпіес. дуже класна, я нею буду користуватися на ПБП |
Spin Doctor |
Дата 14 Лютого 2015, 14:44
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 272 ![]() |
А ще endomondo, map my ride, my tracks, та багато інших. Хтось трекає тим, хтось іншим, ахтось взагалі забив
![]() Це повідомлення відредагував Spin Doctor - 14 Лютого 2015, 15:26 |
||
sergman |
Дата 14 Лютого 2015, 21:20
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (Шопена) Повідомлень: 367 ![]() |
Еще прилично выглядит... Ты мой не видел... ![]() |
||
Dr.Alex |
Дата 15 Лютого 2015, 16:08
|
||||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Saskatoon, Canada Повідомлень: 346 ![]() |
деколи користуюсь програмою "забив" теж. Класна майже ніколи не підводить, але і інформації не дає ![]() |
||||
![]() |
![]() ![]() |