![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (6) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
mandriy722 |
Дата 19 Квітня 2011, 14:16
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Бандерштат Повідомлень: 293 ![]() |
...на жаль не приєднуюсь до привiтань, ти знаєш за що...
...видалення тем (не раз), І НЕ ТІЛЬКИ МОЇ, вказівки на користування фотохостінгом (сам виставляв великі фото без зсилки на хостінг) ... ...люди на тебе жалілись... ...не здивуюсь баном (ти ж мадєратор) !!! p.s. ДУЖЕ НАБОЛІЛО !!! і МАХ не розібрався, сказав шо безпредєлом можуть модератори займатись ! ... а тепер можеш витирати, та проблема цим не вирішеться !!! |
A.V |
Дата 19 Квітня 2011, 14:28
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
выделил пост в отдельную тему.
можешь подробно описать все мои злодеяния ![]() и все кто тебе жаловался. их вероятно, немало. поименный список приветствуется. проблема коммуникации может быть решена |
ЧД_ |
Дата 19 Квітня 2011, 14:33
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
mandriy722 Тю, Гамерику видкрыв. В прошлом году буча была за забанивание ЧД, но АВ НАШ. Пущай, трет и банит, мне шо жалко штоли? За то в скрутну хвылуну, недрогнувшая рука модератора протянет сникерс. Я это к тому, что проще нужно относится к виртуальной жизни.
![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 19 Квітня 2011, 14:35 |
_LO_ |
Дата 19 Квітня 2011, 14:35
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
таааакс....
беру попкорн!!! |
Rembo |
Дата 19 Квітня 2011, 15:03
|
||
![]() польовий транзистор ![]() ![]() ![]() Звідки: славетне місто Рівне :) Повідомлень: 279 ![]() |
Ну я б ще раз таке повторив за те що нас забанили ![]() |
||
ЧД_ |
Дата 19 Квітня 2011, 15:15
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Да я тогда не помнил, за шо нас за банили, тогда чет колективная сауна была, да и сейчас не помню.
![]() |
A.V |
Дата 19 Квітня 2011, 15:33
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
90% недоразумений можно было бы избежать, ознакомившись с вот этим текстом:
http://velomax.lviv.ua/forum/index.php?act=boardrules уходящие в бан делятся на 3 категории: 1. торговцы 2. хулиганы 3. страстотерпцы или сторонники теории мирового заговора. если возникает ощущение что вас не любят, напишите письмо модераторам. модераторы любят всех вместе и каждого в отдельности. кстати, mandriy722 никто не банил. |
Uri2 |
Дата 19 Квітня 2011, 15:41
|
||
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Что бы сложить всех одним махом в братский ![]() Це повідомлення відредагував Uri2 - 19 Квітня 2011, 15:41 |
||
RVV |
Дата 19 Квітня 2011, 16:22
|
![]() Порядочная Сволочь ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Кульпарківська Повідомлень: 835 ![]() |
Ура !!! Ура !!! снова СвященныеВойны !!!
Красотка Ло, поделись попкорном ))) |
ЧД_ |
Дата 19 Квітня 2011, 16:33
|
Всех хочу поздравит с Пэсэхом! И делитесь попкорном.
![]() |
SUPERUNKNOWN |
Дата 19 Квітня 2011, 17:29
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
жиденько как-то...неубедительно
![]() |
alex4alex |
Дата 19 Квітня 2011, 17:43
|
||
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Рембік, "никто не забыт, ничто не забыто" ![]() |
||
E-one |
Дата 19 Квітня 2011, 21:47
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
mandriy722, два-три розпиляних дерева знімають все наболіле
![]() SUPERUNKNOWN & alex4alex, звідки авки брали? |
alex4alex |
Дата 20 Квітня 2011, 0:32
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Це інопланетяни привезли, ога
![]() |
mandriy722 |
Дата 20 Квітня 2011, 7:35
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Бандерштат Повідомлень: 293 ![]() |
...а я то думав тему скоренько підтерли...ну і це солодке слово БАН !
Повага шо це не зробили ! Кому витирали теми, хай хто користується форумом сам пише...!!! До Дня Злуки - тема чим не сподобалася? було просто написано- Схід і Захід з'єднуйтеся ! Тема-хто останньо їздив "По місцях бойової слави" ! Де поділася тема (плани)? Чи Ви не українці ??? Може проукраїнці ? Це з останніх подій... А в темі фото про байки - фотохостінгом користуються мала частка свідомих користувачів ! І питання чому я виставивши 2 невеликих фото був витертий, сам же впер.....лив огромне фото ? Чому виніс на форум ? - коли написав в приват, мене не зроумів ні Мах ні ВИ ! Шанування ! Пардон за зіпсований день варення ! Коло витирав теми -пиши поч'єму! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |