![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (13) « Перша ... 11 12 [13] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Velomax |
Дата 30 Січня 2012, 16:10
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 6757 ![]() |
Инструкция по пользованию фотохостингами.
По поводу открытия личных сообщений - быстрее будет позвонить по номеру в моей подписи или отправить СМС с логином. |
Velomax |
Дата 02 Березня 2015, 11:35
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 6757 ![]() |
Спасибо всем, кто откликнулся на просьбу закрывать потерявшие актуальность темы!
|
alex4alex |
Дата 25 Жовтня 2015, 11:00
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Україна сьогодні вночі перейшла на звичайний поясний час, тобто літній час скасовано до березня.
Для правильного відображення часу та дати раджу перевірити налаштування форуму і змінити, якщо необхідно: 1) Заходимо в "Мій профіль". ![]() 2) Налаштування форуму ![]() 3) Знімаємо галочку "літній час": ![]() Якщо хтось не може знайти або ліньки, Прямий лінк. Це повідомлення відредагував alex4alex - 25 Жовтня 2015, 11:01 |
com |
Дата 31 Жовтня 2015, 21:58
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів, Чорновола Повідомлень: 204 ![]() |
Я не можу відправити приватне повідомлення. Хотів запитати про гирю.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |